Motorcompagniet

Odder

Opel Nytårskur

Med Opel Smart Leasing får du både fleksibilitet, overblik og skarpe priser, når du privatleaser. Til Nytårskur kan du bl.a. Smart Lease den markante og rummelige Mokka SUV med det skarpe design og den nye Vizor-front til en meget attraktiv, lav månedlig ydelse og i en kort periode.

Oplev Mokka og de andre Smart Leasing-modeller hos din forhandler.

Mokka privatleasing


Mokka 130 HK benzin GS Aut.

Mdl. ydelse: 3.795 kr.

Udbetaling: 4.995 kr.

Samlet betaling i perioden 51.135 kr.
Løbetid 12 mdr. 10.000 km/år

Bilen er vist med metallak mod merpris.

Fremhævet udstyr

  • 12” Pure Panel Cockpit
  • Adaptiv fartpilot
  • Bakkamera
  • Klimaanlæg
  • 18" alufælge
  • Nøglefri adgang og start

 

Start bestillingen af din leasingaftale online - uforpligtende og gratis.

BESTIL ONLINE 

BOOK PRØVEKØRSEL

KONTAKT LEASINGRÅDGIVER 

 

 

16,6 km/l. CO2 135 g/km. Halvårlig grøn ejerafgift 640 kr.

Privatleasing via Opel Finans v/Jyske Finans. Prisen er for det ovenfor angivne antal km og er inkl. afleveringsgebyr på 600 kr. samt ekstraordinær leasingydelse på 4.995 kr. Priserne. inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Priserne er gældende ved indregistrering senest 31.03.23, eller så længe lager haves.

SKRÆDDERSY DIN PRIVATLEASING OG BESTIL ONLINE

 


VIDEOPRÆSENTATION

Videoen er en generel præsentation af Opel Mokka og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.


Vil du vide mere om Opel Mokka?

Se og læs mere om Opel Mokkas design, køreeffektivitet og udstyr via knappen nedenfor.

MERE OM OPEL MOKKA

Har du brug for mere information?

Læs mere om privatleasing

Har du spørgsmål? 

Kontakt os

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

Privatleasing via Jyske Finans. Opel Mokka Priserne er for 36 mdr. for det ovenfor angivne antal km og er inkl. afleveringsgebyr på 600 kr. samt ekstraordinær leasingydelse på hhv. 4.995 kr. og 19.995 kr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves. **Apple CarPlayTM kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.